Dikkan'dan Haberler

İş Sağlığı ve Güvenliği Ekip İşidir, Bu Ekipte Ben de Varım!16-06-2022, Perşembe

4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında düzenlenen “İş Sağlığı ve Güvenliği Ekip İşidir, Bu Ekipte Ben de Varım” etkinliğinde Dikkan ailesi olarak tüm çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldik.

Etkinlikler kapsamında çalışan çocuklarına yönelik “Annem/Babam Dikkan’da Güvende” temalı resim yarışmasına katılanların eserlerini de sergiledik.

 

Link »

2021 Yılı İlk 1000 İhracatçı Arasındayız!16-06-2022, Perşembe

Dikkan olarak 2021 yılında gerçekleştirdiğimiz dış ticaret hacmimiz ile Türkiye ekonomisine yarattığımız katkıdan dolayı gurur duyuyoruz.

Link »

40. YIL KUTLAMALARI09-11-2018, Cuma

Dikkan Ailesi olarak 40. Yılımızı kutluyoruz. 40 yıldır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de ülkemizin hedefleri doğrultusunda büyümeye ve büyütmeye devam edeceğiz. Bizi bu yolda yalnız bırakmayan; emek, özveri ve sadakatleri ile markamıza değer katan tüm Dikkan Ailesi’ne ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Link »

BASEC Sertifkasyon Süreci Başarıyla Tamamlandı27-04-2018, Cuma

BASEC, kalite yönetim sistemlerinin yanı sıra güç, enerji, veri / sinyal kabloları ve yardımcı ürünler için kablo test ve sertifika hizmetlerinde dünya lideridir. Dikkan Kablo, enerji kabloları sektörüne yeni bir soluk getirme prensibi ile çıktığı yolda BASEC sertifikasyon sürecini başarıyla tamamlayarak uluslararası pazarda gücüne güç katmıştır.

 

Link »

Dikkan Kablo, EN 50575 Yapı Malzemeleri Yönetmeliği'ne hazır (CPR)20-03-2017, Pazartesi

EN 50575 standardı, kabloların yangına tepki performansı gerekliliklerini, bu gerekliliklerle ilgili testleri ve uygunluk değerlendirmeleri ile ilgili kriterleri belirler.

Üretici, ürettiği kablolarının yangına tepki performanslarını, bağımsız ve akredite kuruluşlarda yaptırdığı testler ile belirler. Kablo tip bilgisi, yangına dayanım sınıfı, kullanım alanı gibi bilgileri de performans deklarasyonu ile yayınlar.

Dikkan Kablo, standartların ötesinde üretimi ile EN 50575 Yapı Malzemeleri Yönetmeliği'ne hazırdır.

Link »

Dikkan Grubu Prince2 Proje Yönetimi Eğitimi19-03-2016, Cumartesi

Dikkan Grubu eğitim faaliyetleri devam ediyor. Prince2 Proje Yönetimi Eğitimi ile süreçlerin daha iyi yönetilmesi hedeflendi.

https://youtu.be/RweUDPdJypY

Link »